Det man inte talar om.

Ni som någon gång druckit er lite runda under fötterna vet att man ibland får problem med värdigheten när timmarna faller på.
Här får ni några exempel på några sådana stunder (så ni kan känna igen er och inte känna er ensammast i världen om att vara ett jäkla mongo).

1. När bilen är full och föraren erbjuder att man kan ligga i bakluckan, så han slipper köra två gånger.
2. Beställa in shots och drinkar i plural, för att sedan inse att det är tomt på kontot.
3. När man får fråga sina kompisar om killen man just grovhånglade med var sexig eller osexig på ett bra sätt eller såg förjävlig ut.
4. När man under en halvtimme står och skriker på personalen i garderoben att de har tappat bort ens jacka, när man samtidigt har den på sig.
5. Walk of shame morgonen efter, genom hela stan, med trasiga strumpbyxor och smink över halva ansiktet.
6. När man finner sig själv i detta tillståndet:

7. Spy magsäcken ur sig, återvända till festen utan en tanke på det rinnande sminket, den stinkande andedräkten och resterna i håret.
8. Bli nekad till att komma på fest, på grund av "att det inte ska bli som sist".
9. När man kissar utomhus och råkar träffa skon alternativt benet. Obs: man låtsas som ingenting.
10. När man märker att glaset avbildat en fin ring av vin på en bordsduk hemma hos någon man inte känner. Än en gång, man låtsas som ingenting. 
11. När man spiller alkohol över hela sig, slänger av sig tröjan, tvättar den frenetiskt och sen inser att man inte har någonting annat att ha på sig. Går ut skamset i bh och undrar om man får låna kläder för att sedan vandra runt resten av kvällen i en xl-tisha och blir klassad som wigger. (Om man har tur är det i alla fall inte adrian hammond, för då har nog värdigheten sjunkit nog.)
12. När ens alltid lika självklara kvartövertre-ragg dissar och ber en sluta ringa.
13. När man har självinsikt nog för att förstå att man inte kan bli snygg på ett kort men har för dålig självinsikt för att förstå att detta inte är ett bättre alternativ:ADDERA KOMPISAR, ADDERA. Vi vill höra och dela skratten över era misstag.

Kommentarer
Postat av: hanna

När man träffar sin langare första gången och har druckit några glas whiskey för mycket och springer ut och spyr och morgonen efter får reda på att man inte hade några byxor på sig, eller när man lånar sin kompis skitsnygga beanie och lovar att inte tappa bort den och sedan gör det ändå.

2012-01-28 @ 17:48:16
URL: http://shakeyshakey.blogg.se/
Postat av: angie

När man hittar sitt gamla ex kompis ex och man har umgåtts allihopa, men denna kväll är man lite för full för att ta tag i moralen utan full så man är strular man med personen, knäpper upp skjortan mitt på dansgolvet,lägger sig halvt på personen på scenen, ligger sedan med personen inne på toan ( dörren är sådan där skimmad/dimmad osvosv det har hänt mej innan lol)

Dansar upp en världens oattraktivaste person( kom vi på dagen efter) med sin kompis

alla glor

Går upp på scenen och kysser första bästa blondin, i tio min

Gör bikini utan påskägg ( behövs ett påskägg och present snöre och en sax, göra hål i sidan av påskägget) och gå runt med det på festival

Utmana samma turkar tre gånger samma kväll att man kan dansa mycket bättre än dom

När man blir påmind att på förfesten spelades det ( alla gillar brudar- gorilismen något typ) och man kommer inte ihåg det

Pratar ut med tjejen som förstörde mellan dig och din kärlek och inte kommer ihåg något utav det

utan enda meningen man kommer ihåg är: jag drömmer ofta att jag dödar dig i min sömn ( brualt om något)

När byxorna går sönder , av att man gör sönder dom i grenen självmantOch den bästa någonsin, i somras:

göteborg- slottskogen

jag och min sambo maria marushka

En vodka och en juice

Sen kom en kompis och joina fast hon drack inget

Minnesluckor hur vi tog hos därifrån( in till stan alltså)

hur vi tydligen drog in på åhlens och köpte hårfärg( kom på dagen efter då vi hittade påsen) och träffa bekant i nordstan och maria klättrade i ställningar oc på spårvagnen(inuti) och man hade tydligen kysst sin kompis mage och honn hade spottat på mitt ben och slickat upp det.jajajjajajajajjaja finns nog ännu mer kan jag tro meneeeee ah

2012-02-21 @ 22:24:14
URL: http://hejbitterfitta.blogg.se/
Postat av: angie

Hoppas ni gillade min novell nu asso :)

2012-02-21 @ 22:25:55
URL: http://hejbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback