Sliiirar.


Denna outfiten ror jag helt klart i hamn. Fredag förresten, i helgen lyder jag under v&v, vin&vodka. Hoppas vi inte ses för då lär jag vara pinsam.

Hon är sexig och hon vet det.


Hej detta min töntiga cpkompis emma. Hon vill hångla ikväll. Ah ni ser ju. 
Sugen? Sögen? Ring 070511*966.

Hej på er mina barn.

Jag är fett weird. Verkligen. I helgen slog det mig på riktigt. När jag är på en fest, och går på toa, och toapappret är slut, då MÅSTE jag ALLTID byta till en ny och slänga den gamla och göra fint. När jag är full liksom!? Vem tänker på sånt då!? Jag. 
Det bör också nämnas att mitt rum alltid är cpstökigt och att jag aldrig skulle komma på att byta toarulle hemma. 

Jag tror på största allvar att jag bidrar till städningen på festen genom detta. Jag känner mig liksom duktig.
Förövrigt har jag miljökunskap och alla tror att jag antecknar som helvete. Tji fick dom.

CHACHA
Dessa tankar slår mig verkligen varevigaste dag. Vi homo sapiens är inte så olika ändå. Nu ligger jag förövrigt i min säng som är full av smulor. Bara en sån sak. Mys!
Hoppas ni ska pandashotta lika mycket som jag inatt. Hej då familjen!
(alla bilder är ifrån http://so-relatable.tumblr.com/, och jag skriver bara det för att inte åka in i finkan pga typ att jag snor någons bilder. Önskar egentligen att jag slapp skriva detta så ni trodde att det var jag som var så himla fyndig)

Kan fråga mig själv hur jag inte kan klassas som dvärg.


Tjena. Den här jackan använde jag när jag var cirkus 7-8 år. Har inte växt så mycket sen dess. :):)
Jag va ju en av dom som alltid va längst när jag va yngre. Ställde mig stolt näst längst fram i ledet när vi skulle ställa upp oss i storleksordning i klassen och jag hånpekade på alla småttingar som inte växte ett skvatt och va flera dm kortare än mig. Vad hände sen då? Som klichén säger. Alla började växa, i ett jävla knyck, och jag stanna kvar. Sen jag var 10 år har jag växt 1,5 cm. Insåg när jag tog på mig denna jackan att jag faktiskt är kort. Förnekelsen asså.